Product was successfully added to your shopping cart.
Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Anti-Dandruff Shampoo - 250 ml

Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Anti-Dandruff Shampoo - 250 ml

€ 5,78

(Niet op voorraad)

Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Anti-Dandruff Shampoo - 250 ml

Snel overzicht

Een anti-roos schampoo dat het haar reinigt, dat talg niet aanraakt, zodat de hoofdhuid kalmeert en roos verdwijnt.

Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Anti-Dandruff Shampoo is een shampoo speicaal voor de gevoelige hoofdhuid die roos effectief tegengaat. Met deze shampoo zie je direct na het eerste gebruik resultaat, roos zal direct verminderen. De shampoo bevat Hydro-Limoenextract, Instant MicroFluid Technology waardoor de hoofdhuid gereguleerd wordt en weer in balans komt.

Belangrijkste kenmerken:
- Vermindert roos
- Direct Resultaat
- Reguleert hoodhuid

Gebruik:
Breng de Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Anti-Dandruff Shampoo aan op het haar en masseer goed in op de hoofdhuid en het haar. Vervolgens kan je de shampoo uitspoelen met warm water.

Resutlaat:
Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Anti-Dandruff Shampoo vermindert roos direct en gaat irritaties op de hoofdhuid tegen.

Details

Een anti-roos schampoo dat het haar reinigt, dat talg niet aanraakt, zodat de hoofdhuid kalmeert en roos verdwijnt. Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Anti-Dandruff Shampoo is een shampoo speicaal voor de gevoelige hoofdhuid die roos effectief tegengaat. Met deze shampoo zie je direct na het eerste gebruik resultaat, roos zal direct verminderen. De shampoo bevat Hydro-Limoenextract, Instant MicroFluid Technology waardoor de hoofdhuid gereguleerd wordt en weer in balans komt. Belangrijkste kenmerken: - Vermindert roos - Direct Resultaat - Reguleert hoodhuid Gebruik: Breng de Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Anti-Dandruff Shampoo aan op het haar en masseer goed in op de hoofdhuid en het haar. Vervolgens kan je de shampoo uitspoelen met warm water. Resutlaat: Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Anti-Dandruff Shampoo vermindert roos direct en gaat irritaties op de hoofdhuid tegen.

Extra informatie

Merk Goldwell
EAN Code 4021609029366
Inhoud 250 ml