Product was successfully added to your shopping cart.
Goldwell DS Rich Repair Shampoo 250ml

Goldwell DS Rich Repair Shampoo 250ml

€ 6,99

(Niet op voorraad)

Goldwell DS Rich Repair Shampoo 250ml

Snel overzicht

Goldwell Dualsenses Rich Repair Restoring Shampoo is een zachte shampoo perfect afgestemd op droog en beschadigd haar. Het haar wordt gereinigd en de shampoo dring door tot diep in de haarvezel, waardoor het haar van een optimaal herstel kan genieten. Deze shampoo is in het bezit van de Fade Stop Forumle waardoor kleurverlies tot een minimum wordt beperkt. Deze Goldwell Shampoo herstelt de natuurlijke glans en zachtheid van het haar. Met andere woorden deze shampoo is een must have voor droog en beschadigd haar.

Tip:
Gebruik de Rich Repair Shampoo in combinatie met de overige producten uit de Goldwell Dualsenses Rich Repair lijn voor het beste resultaat.

Resultaat:
Het haar wordt vanuit de haarschacht hersteld en is in het bezit van een natuurlijke glans.

Enkele kemerken op een rij:
Reconstrueert het haar direct
Glans
Minimaal kleurverlies
Herstelt

Details

Goldwell Dualsenses Rich Repair Restoring Shampoo is een zachte shampoo perfect afgestemd op droog en beschadigd haar. Het haar wordt gereinigd en de shampoo dring door tot diep in de haarvezel, waardoor het haar van een optimaal herstel kan genieten. Deze shampoo is in het bezit van de Fade Stop Forumle waardoor kleurverlies tot een minimum wordt beperkt. Deze Goldwell Shampoo herstelt de natuurlijke glans en zachtheid van het haar. Met andere woorden deze shampoo is een must have voor droog en beschadigd haar. Tip: Gebruik de Rich Repair Shampoo in combinatie met de overige producten uit de Goldwell Dualsenses Rich Repair lijn voor het beste resultaat. Resultaat: Het haar wordt vanuit de haarschacht hersteld en is in het bezit van een natuurlijke glans. Enkele kemerken op een rij: Reconstrueert het haar direct Glans Minimaal kleurverlies Herstelt

Extra informatie

Merk Goldwell
EAN Code 4021609025924
Inhoud 250 ml