Product was successfully added to your shopping cart.

Lagoom

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

 1. Goldwell Stylesign lagoom jam 150ml

  Goldwell StyleSign Lagoom Jam is een hydro gel die gedurende dag het haar in het gewenste model houdt, met extra volume en een grenzeloze finish. De gel is ideaal te gebruiken voor het föhnen, maar is ook zeer geschikt voor directe styling. De Goldwell Lagoom Jam is een alcohol vrije gel en beschermt doormiddel van bamboe extracten, de proteinen en elastomeren het haar tegen hitte en kleurvervaging. Deze gel verzwaard het haar niet en is daarmee geschikt voor ieder haartype. Hoe gebruik je Goldwell Lagoom Jam ? Breng de Goldwell StyleSign Lagoom Jam Gel aan op (handdoek) droog haar en style het in het gewenste model. Je kunt gedurende de dag je haar gemakkelijk en snel modelleren voor een ander effect. Geeft Goldwell Lagoom Jam Volume Gel aan het haar? Als je volume wilt creëren in je haren, weet je eigenlijk dat je geen gel nodig hebt. De meeste gels zijn gewoon niet gemaakt om volume te creëren. Behalve Goldwell Lagoom Jam, dit is dé uitzondering. Het bewijs dat gel en volume wel samen gaan.
  € 7,85
 2. Goldwell Lagoom Jam XXL

  Goldwell Lagoom Jam XXL De Goldwell Lagoom Jam XXL is een hydro gel die gedurende dag je haar in het gewenste model houdt, je haar extreem veel volume geeft én het voorziet van een grenzeloze finish. De gel is ideaal te gebruiken voor het föhnen, maar is ook zeer geschikt voor directe styling. Daarnaast is de Goldwell Lagoom Jam Gel een alcohol vrije gel en beschermt de gel het haar tegen hitte en kleurvervaging. De Gel is een sneldrogende gel die het haar beschermt tegen hitte van stylingtools en biedt kleurbescherming. Gebruiksaanwijzing van de Goldwell Gel Breng de Goldwell Lagoom Jam aan op handdoekdroog haar en style vervolgens naar wens. Laat de gel goed drogen en je haar zit voor 24 uur perfect in model! Resultaat na het gebruiken van de Goldwell Lagoom Jam XXL De Goldwell Lagoom Jam Gel houdt het haar gehele dag in het gewenste model, biedt bescherming en geeft een grenzeloze finish. Na het aanbrengen van de gel houdt je volume in je haar tot 24 uur, profiteer je van hitte-en kleurbescherming en beschadigd je jouw haar niet omdat de gel alcoholvrij is. Geniet de gehele dag van haar dat perfect in model zit met de Goldwell Lagoom Jam!
  € 12,04
 3. Goldwell StyleSign Lagoom Jam 12 Stuks (12x150ml)

  Goldwell StyleSign Lagoom Jam 24 Stuks (12x150ml) Goldwell StyleSign Lagoom Jam is een hydro gel die gedurende dag het haar in het gewenste model houdt, met extra volume en een grenzeloze finish. De gel is ideaal te gebruiken voor het föhnen, maar is ook zeer geschikt voor directe styling. De Goldwell StyleSign Lagoom Jam Gel is een alcohol vrije gel en beschermt het haar tegen hitte en kleurvervaging. Resultaat: Goldwell StyleSign Lagoom Jam Gel houdt het haar gehele dag in het gewenste model, biedt bescherming en geeft een grenzeloze finish. Enkele kenmerken op een rij: Volume tot 24 uur Hitte- en kleurbescherming Houdt haar gehele dag in model Gebruiksaanwijzing Breng de Goldwell Lagoom Jam Gel aan op (handdoek)droog haar, vervolgens kan het gestyled worden in het gewenste model.
  € 101,49
 4. Goldwell StyleSign Lagoom Jam 24 Stuks (24x150ml)

  Goldwell StyleSign Lagoom Jam 24 Stuks (24x150ml) Goldwell StyleSign Lagoom Jam is een hydro gel die gedurende dag het haar in het gewenste model houdt, met extra volume en een grenzeloze finish. De gel is ideaal te gebruiken voor het föhnen, maar is ook zeer geschikt voor directe styling. De Goldwell StyleSign Lagoom Jam Gel is een alcohol vrije gel en beschermt het haar tegen hitte en kleurvervaging. Resultaat: Goldwell StyleSign Lagoom Jam Gel houdt het haar gehele dag in het gewenste model, biedt bescherming en geeft een grenzeloze finish. Enkele kenmerken op een rij: Volume tot 24 uur Hitte- en kleurbescherming Houdt haar gehele dag in model Gebruiksaanwijzing Breng de Goldwell Lagoom Jam Gel aan op (handdoek)droog haar, vervolgens kan het gestyled worden in het gewenste model.
  € 193,59
Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)