Product was successfully added to your shopping cart.
Wahl Tondeuse Magic Clip Cordless Limited Metal Edition 2020

Wahl Tondeuse Magic Clip Cordless Limited Metal Edition 2020

€ 181,50

(Niet op voorraad)

Wahl Tondeuse Magic Clip Cordless Limited Metal Edition 2020

Snel overzicht

Wahl Magic Clip draadloze tondeuse, Limited Metal Edition.
De limited edition Magic Clip draadloze haartrimmer heeft een opvallend metalen robuust uiterlijk met een aanzienlijk gewicht. Voor een echte klassieke uitstraling!

Deze Wahl-tondeuse levert de scherpe prestaties die kappers en kappers eisen met de vrijheid van een draadloze tondeuse. De WAHL Magic Clip Cordless Clipper is ontworpen met een Stagger Tooth Crunch Blade-technologie, de genivelleerde vertanding wordt afgewisseld met de kortere tanden in het bewegende bovenmes. Hierdoor zijn twee banen voorzien van verschillende lengtes, waardoor meer haar tegelijkertijd door het mes kan gaan!

De WAHL Magic Clip Cordless Clipper is perfect voor vervaagt en combineert en snijdt gemakkelijk door dik haar. Het snijmes is eenvoudig aan te passen van 0,8-2,5 mm met behulp van de hendel aan de zijkant. Uitgerust met een lithium-ionbatterij voor een langere levensduur zonder geheugeneffect. De WAHL draadloze Magic Clip Clipper heeft een gebruiksduur van 90 minuten en een oplaadtijd van 120 minuten.

Details

Wahl Magic Clip draadloze tondeuse, Limited Metal Edition. De limited edition Magic Clip draadloze haartrimmer heeft een opvallend metalen robuust uiterlijk met een aanzienlijk gewicht. Voor een echte klassieke uitstraling! Deze Wahl-tondeuse levert de scherpe prestaties die kappers en kappers eisen met de vrijheid van een draadloze tondeuse. De WAHL Magic Clip Cordless Clipper is ontworpen met een Stagger Tooth Crunch Blade-technologie, de genivelleerde vertanding wordt afgewisseld met de kortere tanden in het bewegende bovenmes. Hierdoor zijn twee banen voorzien van verschillende lengtes, waardoor meer haar tegelijkertijd door het mes kan gaan! De WAHL Magic Clip Cordless Clipper is perfect voor vervaagt en combineert en snijdt gemakkelijk door dik haar. Het snijmes is eenvoudig aan te passen van 0,8-2,5 mm met behulp van de hendel aan de zijkant. Uitgerust met een lithium-ionbatterij voor een langere levensduur zonder geheugeneffect. De WAHL draadloze Magic Clip Clipper heeft een gebruiksduur van 90 minuten en een oplaadtijd van 120 minuten.

Extra informatie

Merk Wahl
EAN Code 0043917006833
Haarstyling Tondeuses