Skip to content
  • Vandaag besteld morgen in huis
  • De beste merken voor de scherpste prijs!
  • Klanten beoordelen ons met een 9!
  • Gratis verzending bij besteding vanaf € 65,-
  • Vandaag besteld morgen in huis
  • De beste merken voor de scherpste prijs!
  • Klanten beoordelen ons met een 9!
  • Gratis verzending bij besteding vanaf € 65,-

Verzending & Bezorging

Levering van je bestelling

Pakketten binnen Nederland en België worden bezorgd door GLS. Wanneer wij de bestelling hebben aangemeld bij GLS, ontvang je van hun informatie over de verzending. Wanneer je bij bezorging van je bestelling niet thuis bent, dan zal de volgende dag het pakket nogmaals worden aangeboden of het pakket wordt bij je buren afgeleverd. Je ontvangt hier dan een kennisgeving van in je brievenbus.

Indien het pakket niet geleverd kan worden, ontvang je een bericht van de bezorger als je bij de eerste bezorgpoging niet thuis bent. Hierop staat een 'niet- thuiscode'. Deze code begint altijd met de letters KG. Gebruik deze code om op dezelfde dag voor 22.00 uur een nieuw bezorgmoment of nieuwe bezorglocatie te kiezen. Scan je de QR-code op het bericht met je smartphone, dan kom je direct op de juiste pagina uit. Na twee mislukte bezorgpogingen zal het pakket naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie worden gebracht.

Belangrijke informatie over je zending

De producten die je hebt besteld passen niet altijd door de brievenbus. Het is dus belangrijk dat iemand op het aangegeven adres is om het pakket in ontvangst te nemen. Als de buren het pakket niet in ontvangst kunnen nemen, dan probeert de postbode het de volgende dag nogmaals. 

GLS bezorgt de pakketten 6 dagen per week (niet op zondag) tussen 09.00 en 21.30 uur. Wanneer je niet thuis bent krijg je een briefje in de bus. 

Overzicht van de verzendkosten

Je betaalt geen verzendkosten wanneer het bestelbedrag meer dan 65 euro is. Dit geldt voor zendingen binnen Nederland, België en Duitsland. Onder dit bedrag rekenen we 5,45 euro verzendkosten.

Voor andere landen worden altijd verzendkosten berekend. De kosten verschillen per land en staan aangegeven in het onderstaande tabel.

De bezorgtijd is van een aantal factoren afhankelijk:

• Producten zijn vrijwel altijd op voorraad als het besteld kan worden.
• Is de bestelling betaald? Wil je je bestelling snel hebben, kies dan voor een directe betaalmethode: iDEAL of Creditcard.

Wanneer je vragen hebt over het bezorgen van je bestelling kunt je altijd contact met ons opnemen.

Hieronder vind je alles wat je moet weten over onze verzendkosten

Land  Verzendkosten  Gratis vanaf
Nederland  € 5,45  € 65,-
België  € 8,50  € 100,-
Duitsland  € 8,50  € 100,-

Bezorging België en Duitsland:

Het vervoer en de bezorging van uw pakket worden geregeld door GLS. Levering vanaf het moment van verzending vindt doorgaans binnen 24 uur plaats.

Ook is het mogelijk dat het pakket bij een buur wordt afgegeven. Wanneer na enkele bezorgpogingen geen aflevering heeft plaatsgevonden gaat het pakket retour afzender.