Product was successfully added to your shopping cart.
Goldwell Colorance Soft Color 125ml 10-bs

Goldwell Colorance Soft Color 125ml 10-bs

€ 18,51

(Niet op voorraad)

  • Goldwell Colorance Soft Color 125ml 10-bs Goldwell Colorance Soft Color 125ml 10-bs

Goldwell Colorance Soft Color 125ml 10-bs

Snel overzicht

Goldwell Colorance Soft Color is een direct werkende milde schuimkleuring van Goldwell dat het gekleurde haar weer opfrist en laat stralen. Mede door de nieuwe receptuur vertonen de vernieuwde nuances een geringe afwijking in kleur ten opzichte van de oude nuances.
De haarkleuring is verkrijgbaar in veel verschillende tinten, hierdoor bereik je gegarandeerd het gewenste kleureffect. De haarkleuring is vrij van ammoniak, oxidatiemiddelen en alkali. De Goldwell Colorance Soft Color heeft maar 5 minuten inwerktijd zodat je weinig tijd kwijt bent aan je haar opfrissen. Het haar wordt verzorgd, krijgt meer glans en meer kleurintensiteit.

Details

Goldwell Colorance Soft Color is een direct werkende milde schuimkleuring van Goldwell dat het gekleurde haar weer opfrist en laat stralen. Mede door de nieuwe receptuur vertonen de vernieuwde nuances een geringe afwijking in kleur ten opzichte van de oude nuances. De haarkleuring is verkrijgbaar in veel verschillende tinten, hierdoor bereik je gegarandeerd het gewenste kleureffect. De haarkleuring is vrij van ammoniak, oxidatiemiddelen en alkali. De Goldwell Colorance Soft Color heeft maar 5 minuten inwerktijd zodat je weinig tijd kwijt bent aan je haar opfrissen. Het haar wordt verzorgd, krijgt meer glans en meer kleurintensiteit.

Extra informatie

Merk Goldwell
EAN Code 4021609133193
Inhoud 125 ml